Luni 5 Decembrie

O fetiţă de numai 7 ani a reușit să-și salveze mama din mâinile tatălui său agresiv. Bărbatul, acuzat de violență în familie


O fetiță de șapte ani din a sunat la 112 pentru a-și salva mama din mâinile tatălui său agresiv. Scandalul a izbucnit în toiul nopții sub privirile neputincioase ale celor patru copii ai familiei. Incidentul a avut loc miercuri, 5 octombrie, în orașul Slănic, județul Prahova. 

Copiii au asistat ore întregi la scandalul provocat de tatăl lor. La cinci dimineața, fetița de șapte ani nu a mai rezistat și a cerut ajutor polițiștilor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție.

Ce declară autoritățile

În dimineața zilei de 5 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați de către o tânără despre faptul că părinții ei au un conflict. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplsat la fața locului, din primele verificări efectuate reieșind faptul că între femeia de 37 de ani și bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi izbucnit un conflict în baza unor neînțelegeri mai vechi, femeia fiind lovită de concubin cu un obiect contondent”, au transmis polițiștii. 

Ulterior, femeia a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin provizoriu de protecție, bărbatul fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii”, au mai declarat autoritățile, potrivit Antena 3 CNN.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiuii de violență în familie.

Sursa foto: universulargesean

Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook