Sambata 28 Ianuarie

Crimă scoasă din filmele HORROR, chiar la noi în țară. Un bărbat a fost decapitat cu drujba


O crimă scoasă direct din filmele horror a avut loc noaptea trecută într-o comună din Timiș, unde un bărbat a fost ucis cu drujba de un individ care a intrat peste el în casă. Vecinii susțin că, cel mai probabil, este vorba despre o reglarede conturi.

Conform oamenilor legii, în noaptea de miercuri spre joi, un bărbat, a tăiat cu drujba ușa unei locuințe din comuna Sânandrei, pentru a ataca familia care locuia acolo.

În casă se aflau tatăl, cei doi copii ai săi și prietena unuia dintre ei. Când au auzit gălăgia, cei patru au încercat să fugă. Tatăl a ajuns până în spatele grădinii, acolo fiind prins de atacator și tăiat de viu cu drujba. Bărbatul a decedat în urma loviturilor. La locuința bărbatului ucis au sosit și criminaliștii care fac cercetări, scrie realitateadetimis.net.

Vecinii care au auzit gălăgia au sunat la numărul de urgențe 112 și au chemat Poliția. În drum spre locuința victimei,polițiștii l-au observat pe atacator, pe stradă, cu drujba asupra sa. L-au dus la Secția de Poliție din Sânandrei pentru a fi audiat.

Unul dintre copii, cel mic, de 14 ani, a reușit să fugă pe fereastra din spatele casei, însă și-a rupt un picior. El a fost preluat ulterior de o ambulanță și dus la spital. Cel de-al doilea băiat al barbatului atacat, un tânăr de 18 ani și prietena acestuia au scăpat nevătămați.

Vecinii sunt de părere că, cel mai probabil, a fost vorba despre o reglare de conturi, deoarece în urmă cu câteva luni, mașinile victimei au fost sparte cu ciocanul.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și care a fost motivul crimei.

Comentarii Facebook