Miercuri 24 Aprilie

Crima odioasă care a îngrozit o lume. O tânără mamă şi-a ucis cei 4 copilaşi pentru că se săturase de soţul gelos, voia să se sinucidă


Crima șocantă, care  a îngrozit o lume întreagă. O femeie a fost arestată în statul Oaxaca, din sudul Mexicului, după ce a mărturisit că şi-a ucis cei patru copii pentru că se săturase ca soțul ei să fie gelos. Femeia nu mai dorea să aibă o relație cu bărbatul care avea de patru ori vârsta ei, și a decis să recurgă la acest gest cumplit.

Arelis Juárez, în vârstă de 27 de ani, și-a înjunghiat luni cele trei fiice și pe fiul bebeluș chiar în casa familiei. Arelis Aquino, opt ani, Itzayana Aquino, cinci ani, Alisey Aquino, doi ani, și Delfino Aquino, în vârstă de 10 luni, au fost găsiți întinși în același pat, într-unul dintre dormitoare. Toți au fost declarați morți la fața locului. Femeia a încercat apoi să se sinucidă tăindu-și gâtul. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Civil Juchitán, unde rămâne internată și este în stare stabilă. În timp ce poliția a escortat-o ​​în afara reședinței, Juárez ar fi recunoscut crimele și a spus că soțul ei în vârstă de 62 de ani „era foarte gelos pe ea și nu mai suporta să fie cu el'', scrie observatornews.ro

Procurorul general din Oaxaca, Arturo Peimbert, a confirmat joi televiziunii Milenio că femeia a consumat alcool cu ​​câteva ore înainte de atac și a folosit aceeași armă pentru a încerca să-și ia viața. Miercuri, biroul său a respins informațiile inițiale din presă care susțineau că mama a otrăvit mâncarea copiilor.

Autopsia a arătat că Juárez a folosit un obiect ascuțit pentru a-și ucide cele trei fiice și fiul. 

De menționat că victimelor le-au fost făcute și teste chimice, ale căror rezultate sunt în curs și vor fi anunțate cu promptitudine'', a precizat Procuratura Generală Oaxaca. Deși infracțiunea este cercetată ca omucidere, mama nu a fost încă pus sub acuzare. Martorii au declarat pentru televiziunea Milenio că Juárez a fost bătută în mod regulat de soțul ei, notează Daily Mail.

tânăra.jpeg

Comentarii Facebook