Femeie târâtă de tramvai. Încerca să urce cu un copil aflat în cărucior în mijlocul de transport, iar vatmanul a plecat din stație


Un tramvai care circula pe Calea Rahovei, din București, în seara de joi, 5 mai, a plecat din stație în timp ce două persoane încercau să urce, pe una dintre ușile din spate, un cărucior cu un copil. Bărbatul reușeste să urce, însă femeia rămâne în spate, se dezechilibrează și cade pe spate. 

Ora 19:00, Calea Rahovei. Tramvaiul pleacă din stație în timp ce 2 cetățeni încercau să urce pe ușa din spate un cărucior cu copil. Aceștia au fost târâți până când a oprit tramvaiul. Ce a urmat după, Dumnezeu cu milă”, explică un bucureștean într-o postare pe un grup de Facebook, punând alături un video scurt în care se observă cum femeia este efectiv târâtă pe lânga tramvai. 

tramvai femeie tarata 2.jpg

În imagini sunt mai mulți oameni care urlă și dau cu picioarele în tramvai, înregistrarea publicată surprinzând scandalul iscat după ce tramvaiul a oprit, în cele din urmă.

Din fericire, în momentul în care au ajuns polițiștii la fața locului, cele două persoane erau calme, iar femeia în cauză era teafără, scăpând cu ușoare zgârieturi la nivelul picioarelor. O anchetă se va desfășura pentru a afla cu exactitate a cui a fost vina și cum se putea evita incidentul care putea să fie fatal. 

tramvai femeie tarata.jpg


Comentarii Facebook