Marti 6 Decembrie

Copii abuzaţi sexual de tată şi filmaţi de mamă. Cuplul din Rusia îi ducea pe micuţi cu forţa pe un câmp şi făcea „experimente”


Un cuplu din Rusia riscă pedepse cu închisoarea pe viață, după ce se și-au exploatat sexual copiii și i-au filmat. Elena Glasnova, în vârstă de 36 de ani, a complotat cu soțul ei, Andrey Glasnov, de 44 de ani, și și-ar fi abuzat sexual fiul şi fiica de-a lungul anilor. 

O mamă din Rusia a fost reținută, după ani de presupus abuz asupra fiicei și fiului ei. Dacă perechea va fi condamnată pentru crime, ea ar putea risca până la 20 de ani de închisoare, în timp ce soțul ei ar putea primi o închisoare pe viață. Copiii au acum 13 și 10 ani, deși, conform acuzațiilor, acest lucru se întâmplă deja de câțiva ani, scrie observatornews.ro.

Mama este acuzată de acte sexuale cu fiul ei, spun anchetatorii de stat din regiunea Belgorod, situată în vestul Rusiei. Potrivit rapoartelor, se sugerează că ea și soțul ei i-au forțat pe cei doi copii să întreţină relaţii sexuale, în timp ce părinții i-au filmat. Poliția a confiscat videoclipurile din locuința lor și acum constituie dovezi cheie împotriva cuplului, potrivit forțelor de ordine ruse. Tatăl este acuzat că și-a violat fiica pe o perioadă de opt ani, începând de când ea avea doar cinci ani și până de curând. El este acuzat, de asemenea, că și-a abuzat şi fiul. El le-a spus anchetatorilor că s-a întâmplat „de patru ori cu fiul meu, probabil de 15 ori cu fiica mea'', notează sursa citată. 

Oficialii cred că abuzurile au fost mai frecvente de atât și au început mai devreme. De asemenea, ei cred că ambii părinți sunt de vină pentru acest abuz. „Copiii au suferit, nici nu au înțeles ce se întâmplă. Au fost supuși în mod regulat la experimente sexuale'', a afirmat o sursă din anchetă.

Părinții se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv viol, abuz sexual, dar și alte infracțiuni. Cazul a ieșit la iveală atunci când tatăl copiilor a denunțat la poliție un localnic din zonă. Tatăl a susținut că Ivan, în vârstă de 22 de ani, a avut o relație sexuală cu fiica sa. Când fiica a fost audiată, ea a dezvăluit presupusele abuzuri ale părinților, notează Daily Star. 

Comentarii Facebook