Consilierul care a apărut în ședința Consiliului Sectorului 1 dezbrăcat a demisionat


Partidul Social Democrat a anunțat că Alberto Caraian a demisionat după ce a apărut vineri, 24 februarie, în cadrul ședinței Consiliului Local al Sectorului 1, gol, în duș. 

În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia. În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR”, este comunicatul Partidului Social Democrat.

Vineri, în timpul ședinței Consiliului Local al Sectorului 1, a avut loc un incident penibil. Alberto Caraian nu a realizat că avea camera deschisă în timp ce se afla în duș. Acesta a apărut, fără să vrea, dezbrăcat pe stream-ul de live al ședinței. 

Vezi și: VIDEO - Un consilier de la Sectorul 1 a apărut dezbrăcat în ședință: „Alberto, închide camera!”

Consilierul s-a apropiat de cameră, în pielea goală, ud, în momentul în care președintele de ședință a făcut apelul de prezență.  Un consilier a strigat: „Alberto, închide camera!”, ceilalți membri ai Consiliului râzând copios.  


Comentarii Facebook