Clipe de groază pentru o fetiță de 10 ani, tatăl vitreg a violat-o în repetate rânduri. Ororile au început în 2017, mama nu știa nimic


Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv după ce s-a descoperit că şi-ar fi violat în mod repetat fiica vitregă, care are acum 10 ani. Ororile s-ar fi petrecut într-o comună din județul Neamț, încă de când copila avea doar 5 ani, numai că abia acum, fetița și-a făcut curaj să mărturisească. 

Coşmarul a început pentru fetiţă în 2017, pe vremea când avea numai 5 ani. Copilul, care provenea din prima căsătorie a mamei, a fost abuzat în mai multe rânduri de tatăl vitreg, atunci când mama sa se afla la serviciu. N-a avut curaj să-i povestească mamei ororile prin care a trecut decât acum, după 5 ani, când monstrul cu chip de tată era plecat la muncă, în străinătate. Fără să stea pe gânduri, mama a mers la poliţie şi a depus plângere, scrie observatornews.ro.

Cazul şocant a zguduit întreaga comunitate. La întoarcerea în ţară, poliţiştii l-au aşteptat pe bărbat pe aeroport, unde l-au şi reţinut, iar de acolo a fost prezentat direct instanței. Acesta a rămas în arest preventiv pentru 30 de zile, potrivit sursei citate. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de viol, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

Comentarii Facebook