Cîțu: „Restricțiile anticoronavirus impuse în România sunt printre cele mai relaxate din Europa”. Ce interdicții de circulație există în alte țări?


Premierul Florin Cîțu a publicat joi, pe Facebook, o listă cu interdicțiile impuse de alte țări în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că restricțiile implementate de România sunt printre cele mai relaxate din Europa.

Multe state nu mai permit circulația fără motive întemeiate după ora 20:00, printre care Austria, Slovacia și Portugalia, altele au restricționat traficul de la ora 21:00 - Cehia, Cipru, Muntenegru.

Altele, la fel ca România, au interzis circulația după ora 22:00, iar altele de la ora 23:00.

Franța a limitat traficul cetățenilor după ora 18:00, iar în alte locuri - Anglia, Scoția, Lituania - a fost impusă restricție totală pentru deplasarea în afara locuințelor.

interdictii.jpg

Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa. Și vă mulțumesc vouă pentru asta, pentru că ați fost responsabili. Hai să continuăm așa! Doar împreună putem învinge pandemia”, a scris premierul pe Facebook.

La prelungirea stării de alertă, Guvernul a decis, la propunerea CNSU, să limiteze circulația pe timp de noapte, în intervalul 22:00-05:00.


Comentarii Facebook