Celebrul Pescobar, pus cu botul pe labe în cazul conflictului cu ANPC: „Învățăm din greșeli, au fost depistate nereguli, a trebuit să repar eu”


Pescobar a scos bani grei din buzunar, după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău, în urma mai multor nereguli găsite. Antreprenorul a ținut și să clarifice anumite zvonuri în legătură cu presupusele șpăgi pe care președintele ANPC, Horia Constantinescu, i le-ar fi cerut, dar și despre îndemnul acestuia de a se alătura unui partid politic.

Amintim că cei de la Protecția Consumatorilor spun că au închis restaurantul, pentru că Pescobar nu a respectat deloc recomandările făcute timp de mai multe săptămâni, iar oamenii legii au găsit mâncare stricată și mizerie de nedescris. 

După ce  Horia Constantinescu, președintele ANPC, i-a închis Taverna Racilor din Herăstrău, Paul Nicolau a fost acuzat că ar fi încercat să scape ”basma curată” contra unei șpăgi. Pescobar a clarificat situația și a spus cum a stat treaba, de fapt. 

„Învățăm din greșeli și nu ne luăm niciodată după ce vorbește lumea. Au ieșit tot felul de zvonuri, toată lumea suna să rezolve, să discute, să facă. Nu avea nimeni ce să rezolve, ce să facă, ce să dreagă. 

Au fost constatate niște nereguli și a trebuit să repar eu totul. Acum vreau să dezmint faptul că domnul Horia Constantinescu, președintele ANPC, mi-a cerut mie șpagă sau că mi-ar fi sugerat să intru în vreun partid politic. Nu există așa ceva. Sunt două zvonuri pe care vreau să le dezmint”, a spus Pescobar, potrivit cancan.ro.

Comentarii Facebook