Duminica 28 Aprilie

Ce spune Codin Maticiuc despre scandalul cu Gheboasa de la Untold


Codin Maticiuc a comentat și el abia acum prestația lui Gheboasa de la UNTOLD, dar, surprinzător, i-a luat apărarea.

Eu sunt foarte ”strict”, băiatul meu joacă în filme cu înjurături, joacă în Miami Bici 1 și 2. Practic, joacă în niște filme pe care, conform legii, nu ar avea dreptul să le vadă. Din punctul meu de vedere, înjurăturile nu au fost niciodată o problemă. Justificate corect, atât în stand-up, în comedie și așa mai departe, au avut locul lor. Cred că copiii care au fost la UNTOLD aveau sau ar fi trebuit să aibă discernământ. Băiatul meu are, de la o vârstă destul de fragedă. Despre asta e vorba, să le clădim noi discernământul.

Calitatea muzicală, da, putem să o discutăm, putem să ne certăm că una e frumoasă, alta e urâtă, că poate nu ne plac traperii, maneliștii, acordeoniștii, habar n-am. Putem să avem tot felul de păreri. Dar cu înjurăturile, trebuie să vedem, au existat dintotdeauna și există. Eu am această durere, cu înjurăturile, la filmele românești. Și trebuie să fii atent, se permit niște «fuck you», niște «shit» și niște lucruri din America. Cumva ne-am obișnuit cu alea, dar dacă spui într-un film românesc «te f**», îți dă un rating din ăla, 18+, nu îl mai vedeți niciodată, amin! E un dublu standard aici”, a spus Codin Maticiuc, pentru Cancan.ro.

Acesta respinge și apelativul de ”beizadea, spunând că el nu a fost crescut în puf, cum cred mulți. ”Tata mă și bătea. Mă mai și bătea, dar foarte rar, s-a întâmplat, din ce îmi amintesc eu, de vreo trei ori. Nu îmi dau seama dacă a fost permisiv sau nu, că oricum am crescut mai mult cu mama, tatăl meu fiind plecat mai mult la post, ambasador, chargé d’affaires, în delegații, așa mai departe. Stătea câte patru ani plecat, se întorcea în concediu vara sau când venea, prin absență nu era atât de dur. Când era, mai încerca să revină, n-a fost atât de dur, pentru că era foarte mult plecat”, a mai spus actorul și omul din spatele acțiunii ”Spitale publice din bani privați”.

VIDEO - Șef de clinică din Cluj extrem de onest! A arătat că spitalul nu oferă condițiile care ar trebui. Codin Maticiuc va renova secția

Comentarii Facebook