Ce lucruri nu stiai despre Steve Jobs


Geniul din spatele gadgeturilor Apple, Steve Jobs a fost un om extraordinar care a uimit pe toata lumea cu inventiile lui.

Jobs era budist zen si manca doar vegetale si peste, fiind adoptat inca de cand era bebelus, dar a murit fara sa-si vada vreodata tatal natural.

Fara a-si termina studiile, Steve Jobs a fondat Apple in garajul parintilor adoptivi si de-a lungul a 30 de ani a inventat in permanenta tehnologia comunicarii, lansand gadgeturi precum iPod, iPhone si iPod.

Steve Jobs si-a tinut familia departe de ochii lumii. El a avut trei copii cu sotia sa, Laurene Powell, dar mai are un copil pe care a refuzat sa-l recunoasca si sa-i dea numele, scrie realitatea.net.

Jobs a trebuit sa paraseasca Apple dupa noua ani de la fondarea firma, dar s-a intors 11 ani mai tarziu. El si-a vandut toate actiunile, dar si-a pastrat una, care i-a permis sa ia parte in continuare la sedintele actionarilor si sa primeasca rapoarte financiare.

Steve Jobs a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a castigat numai 1 dolar pe luna, fiind cel mai prost platit director din lume.

Vizionarul de la Apple s-a luptat sa obtina statutul de angajat cu numarul 1. Initial, pe ecusonul lui Steve Jobs scrie numarul 2, iar pe al lui Steve Wozniak, cofondator Apple, numarul 1, dar a protestat pana cand ordinea s-a schimbat.

 

Vezi si...

Moartea lui Steve Jobs a produs un val de emotie in randul americanilor FOTO

Comentarii Facebook