Reactii dupa moartea lui Steve Jobs! Barack Obama, Mark Zuckerberg si seful Google au trimis mesaje de condoleante


Personalitatile lumii au tinut sa exprime condoleante familiei dupa moartea co-fondatorului Apple, Steve Jobs. Intre acestia s-au numarat Barack Obama, Mark Zuckerberg si seful Google, Larry Page.

Mark Zuckerberg a scris pe Facrbook: "Steve, multumesc pentru ca ai fost un mentor si un prieten. Multumesc ca ai aratat ca ceea ce ai construit oate schimba lumea. Imi va fi dor de tine".

Pe site-ul Google a fost postat mesajul: "Steve Jobs, 1955-2011", iar oricine da click pe nume este trimis spre site -ul Apple.

Larry Page, CEO al Google , a spus ca: "Parea intotdeauna capabil sa spuna in cateva cuvinte ceea ce ar fi trebuit sa gandesti inainte sa te gandesti. Concentrarea sa asupra experientei utilizatorului, mai presus de toate, a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru mine".

Presedintele SUA, Barack Obama: "Michelle si cu mine suntem tristi sa aflam de moartea lui Steve Jobs. Steve a fost unul dintre cei mai mari inventatori americani - suficient de curajos incat sa gandeasca diferit si sa creada ca poate schimba lumea . A fost suficient de talentat incat sa o faca. Prin faptul ca a construit cea mai mare companie americana in garajul sau, Steve Jobs a ilustrat perfect ingenuitatea americana. A revolutionat tehnologia, facand-o nu doar accesibila, ci si intuitiva si amuzanta. Astfel, a adus bucurie milioanelor de adulti si copii. Steve spunea ca traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima. Exact asa facea. Lumea a pierdut un vizionar".

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg: "America a pierdut un geniu care va fi rememorat precum Edison si Einstein, ale carui idei vor modela lumea pentru urmatoarele generatii. in ultimele patru decenii, Steve Jobs a vazut viitorul si l-a adus la viata cu mult inainte ca majoritatea oamenilor sa vada macar orizontul. Pasiunea si credinta lui Steve Jobs in puterea tehnologiei ne-au adus mai mult decat smartphone-urile si iPad-urile: ne-au adus cunostinte si putere care schimba fata civilizatiei".

Fondatorii Youtube, Chad Hurley and Steve Chen: "A fost o onoare sa lucram cu Steve Jobs. Va ramane intotdeauna o inspiratie".

Fondatorul Microsoft, Bill Gates: "Sunt cu adevarat trist sa aflu de moartea lui Steve Jobs. L-am cunoscut acum aproape 30 de ani. Am fost colegi, competitori si prieteni mai multe de jumatate din viata. Rar ii este dat lumii sa vada un om cu un impact atat de mare precum cel pe care Steve l-a avut. Efectele acestui impact se vor resimti pentru multe generatii. Pentru noi, cei norocosi sa lucram cu el, a fost o onoare imensa. Imi va fi foarte dor de Steve".

Meg Whitman, presedinte si director executiv HP: "Steve Jobs va ramane in memoria tuturor pentru inovatia pe care a adus-o pietei si pentru inspiratia pe care a adus-o lumii".

Presedintele Google, Eric Schmidt: "Astazi este o zi trista. Steve a definit o generatie de stil si tehnologie care este putin probabil sa se mai repete. Steve era atat de genial incat i-a inspirat pe oameni sa faca imposibilul si va fi amintit ca cel mai mare inventator din lumea computerelor".

Rupert Murdoch, CEO al News Corporation: "Azi am pierdut unul dintre cei mai influenti ganditori, creatori si antreprenori ai tuturor timpurilor. Steve Jobs a fost pur si simplu cel mai mare CEO al generatiei sale. Desi sunt profund intristat la auzul vestii despre moartea sa, imi amintesc de puternicul impact avut de el in revolutionarea modului in care oamenii consuma media si divertismentul. Sunt alaturi de familia sa si de toti cei care au avut oportunitatea sa lucreze alaturi de el in concretizarea multora dintre viziunile sale".

Bob Iger, CEO al Walt Disney Co: "Mostenirea lui se intinde dincolo de produsele pe care le-a creat sau afacerea pe care a construit-o. Vor fi milioanele de oameni pe care i-a inspirat, vietile pe care le-a schimbat si cultura pe care a definit-o. Steve era atat de original, cu o minte cu adevarat creativa, imaginativa, care a definit o epoca. in ciuda a tot ceea ce a realizat, parea ca se afla abia la inceput".

Michael Dell, CEO al DELL Inc.: "Astazi lumea a pierdut un lider vizionar, industria tehologica a pierdut o legenda-simbol, iar eu am pierdut un prieten si un tovaras fondator. Mostenirea lui Steve Jobs va ramane in memoria generatiilor care vor veni".

Fondatorul AOL, Steve Case, a spus pe Twitter: "Ma simt onorat ca l-am cunoscut pe Steve Jobs. A fost cel mai inovator antreprenor al generatiei sale. Mostenirea sa va dainui de-a lungul timpului".

Jeff Bewkes, CEO al Time Warner, a spus ca: "Lumea este un loc mai bun datorita lui Steve. Povestile pe care compania noastra le spune au devenit mai bogate datorita produselor pe care le-a creat. Era un competitor dinamic, curajos, un colaborator si un prieten. intr-o societate care a cunoscut incredibile inovatii tehnologice de-a lungul vietilor noastre, Steve ar putea fi singurul simbol adevarat a carui mostenire sa dainuie mii de ani".

Dick Costolo, CEO al Twitter, a scris: "Foarte rar apare cineva care nu numai ca ridica standardele, ci creeaza un nou set de masuri. Odihneste-te in pace, Steve Jobs".

John Lasseter si Ed Catmull, CCO si presedinte, Walt Disney si Pixar Animation Studios, au declarat: "Steve a vazut ceea ce putea sa faca Pixar inaintea noastra si a privit dincolo de ceea ce vreunul dintre noi isi imagina. Steve a crezut in visul nostru nebunesc de a face filme animate pe computer (...) Datorita lui, Pixar a devenit ceea ce este, iar puterea, cinstea si iubirea lui de viata ne-a facut niste oameni mai buni. Va face mereu parte din ADN-ul Pixar".

Steve Jobs, a murit miercuri dimineata, la varsta de 56 de ani, fiind diagnosticat cu cancer pancreatic. Din aceasta cauza, el sa si retras din activitate in luna august, lasandu-i locul lui Tim Cook.

 

Vezi si...

Steve Jobs a murit

Moartea lui Steve Jobs a produs un val de emotie in randul americanilor FOTO

Comentarii Facebook