Caz șocant: Un bebeluş de doar două luni a fost găsit fără suflare într-un apartament. Mama copilului are 15 ani


Polițiștii din Ploiești cercetează moartea unui bebeluș de două luni, după ce medicii care au constat decesul au declarat că acesta s-a înecat cu vomă. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar și pentru act sexual cu un minor, mama bebelușului fiind o minoră în vârstă de 15 ani care este la a doua naștere, iar tatăl copilului decedat are 30 de ani. 

Polițiștii au fost sesizați, cu o zi în urmă, de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuința sa din municipiul Ploiești, informează Inspectoratul de Poliție Județean Prahova. 

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, au  transmis autoritățile din Prahova. 

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, echipajul medical sosit la fața locului a constatat că bebelușul s-ar fi înecat cu vomă. Conform surselor menționate, la momentul incidentului, mama bebelușului, o minoră de 15 ani, se afla în casă împreună cu celălalt copil al său, în vârstă de doi ani, și cu fratele ei, în vârstă de 14 ani. 

Tatăl bebelușului are vârsta de 30 de ani. Cercetărilesunt continuate de polițiști pentru infracțiunile de ucidere din culpă și act sexual cu un minor


Comentarii Facebook