Caz halucinant. Un bărbat care și-a sugrumat iubita a murit în timp ce o îngropa din cauza unui atac de cord


Un bărbat și-a găsit sfârșitul, în urma unei crime odioase. Acesta și-a sugrumat iubita și a murit în urma unui atac de cord, în timp ce îi îngropa trupul în curtea casei în care locuiau. Cazul halucinant a avut loc în SUA. 

Joseph McKinnon, în vârstă de 60 de ani, a decedat imediat după ce a ucis-o pe Patricia Dent, în vârstă de 65 de ani. Individul a săpat o groapă în grădină, înainte să o sugrume pe femeie să o învelească în saci de gunoi. În timp ce o îngropa, bărbatul a suferit un un stop cardiac și a murit, scrie Antena 3. 

Polițiștii au intervenit după ce vecinii l-au văzut pe McKinnon și au sunat la numărul de urgență. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit trupul femeii în groapa lângă care se afla cadavrul partenerului ei.

S-a confirmat cauza morții domnului McKinnon: un eveniment cardiac. S-a descoperit că doamna Dent a murit prin strangulare”, au explicat șeriful din comitatul Edgefield, Jody Rowland, și medicul legist, David Burnett.

Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, ne-au făcut să credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în timp ce se afla în casa lor”, au adăugat. Sora geamănă a femeii ucise, Pamela Briggs, a spus că este ”șocată” și că ”nu se aștepta” la așa ceva, notează Daily Mail.

Comentarii Facebook