Caz HALUCINANT în România! Un bărbat a fost cu două fete minore, apoi a lăsat-o gravidă pe mama lor


Un bărbat de 27 de ani, din Vaslui, este cercetat de oameenii legii, acesta fiind acuzat că ar fi încercat să violeze o minoră de 12 ani. Povestea este însă mult mai complicată, deoarece acesta ar fi avut o relație și cu sora mai mare a cpilei, în vârstă de 15 ani, dar și cu mama celor două fete, o femeie de 37 de ani, pe care a lăsat-o și însărcinată.

Toate informațiile au ieșit la iveală după ce, în urmă cu câteva zile, mezina în vârstă de 12 ani a fost găsită hoinărind prin sat.

Copila le-a spus oamenilor că a plecat de acasă, după ce iubitul mamei ar fi încercat să o violeze. Suspectul, un individ de 27 de ani, neagă acuzația, potrivit PRO TV.

Nu e adevărat. Eu i-am interzis să umble gură-cască. Voiam să fie lângă mama ei, nu să ajungă o vagaboandă. Am fost acuzat pe nedrept. Las domnii de la Procuratură să își facă datoria.”, le-a declarat reporterilor bărbatul.

În schimb, acesta și-a asumat relația pe care a avut-o cu minora de 15 ani, dar și pe cea cu mama fetelor.

Am vorbit un an și cinci luni cu fata. Îmi pare rău că am ajuns să mă culc cu ea. Am plecat în străinătate pentru bani, când m-am întors ea avea pe altul. După un an am ajuns să am o relație cu mama ei. Aștept un copil, o iubesc, ce a fost a fost.”, a mai declarat acesta.

De asemenea, mama fetelor i-a luat apărare iubitului ei de 27 de ani.

Nu știu din ce cauza au luat aceste decizii, să-l acuze pe el. Nu îmi dau seama.”, a spus femeia.

Cele două minore au ajuns acum în grija celor de la Protecția Copilului. 


Comentarii Facebook