Joi 7 Iulie

Cauza probabilă a prăbușirii elicopterului în care se aflau Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani


Nouă persoane au murit în urma prăbușirii elicopterului în sudul Californiei, între victime fiind și fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant şi fiica lui, Gianna.

Los Angeles Times a scris că lipsa de vizibilitate a fost atât de accentuată încât poliţia din Los Angeles a lăsat la sol elicopterele sale până după-amiaza, când cerul s-a degajat.

Situaţia meteorologică nu corespundea normelor minime de zbor”, a declarat pentru cotidian purtătorul de cuvânt al poliţiei, Josh Rubenstein.

Orange Coast College, instituţie de universitară situată în comitatul Orange, a indicat că antrenorul său de baseball John Altobelli, 56 de ani, se găsea la bordul elicopterului. Conform CNN, soţia sa Keri şi una dintre cele două fiice, Alyssa, erau şi ele în elicopter.

Numele victimelor nu va fi dezvăluit de autorități. ”Ar fi lipsit de respect ca familiile să afle de la TMZ că cei dragi au pierit”, a mai spus oficialul, făcând aluzie la site-ul de ştiri specializat în vedete, care a anunţat primul tragedia, conform Digi 24.

Vom examina dosarele de întreţinere a elicopterului, dosarele proprietarului şi exploatarea aparatului şi multe alte lucruri”, a mai spus Homendy, care a menţionat că elicopterul era un Sikorsky S-76B.

Elicopterul prăbușit a decolat de pe aeroportul John Wayne din Santa Ana, la ora locală 09:06. El se îndrepta spre nord-vest, cu destinaţia Mamba Sports Academy din Newbury Park, la 137 de kilometri, unde Gianna trebuia să dispute un meci de baschet.

Comentarii Facebook