Cât costă kilogramul de căpșuni la Carrefour! O tânără a ales să cumpere numai o căpșună și a împărțit-o cu iubitul - FOTO


Prețul fructelor devine prohibitiv în supermarketuri, iar românii vor ajunge să vadă anumite produse numai pe raft sau să își cumăere câte un fruct. 

La Carrefour, prețul unui kilogram de căpșuni a ajuns la 20 de lei. O studentă, Georgi Adelina, a explicat că nu și-a permis să cumpere un kilogram, oricât de poftă i-ar fi fost. 

Eu tocmai am venit din Carrefour și kilogramul de căpșuni este 20 de lei. Iar eu nu dau 20 de lei pe ele”, a spus ea, pe rețelele de socializare.

Studenta a mărturisit că trei zile a stat cu gândul la căpșunile de la Carrefour.

Dar de trei zile îmi lasă gura apă. Însă, eu zgârcită am zis că nu îmi iau că sunt totuși 20 de lei. Și ce am făcut? Mi-am luat o căpșună domnule. Reacția doamnei de la cântar a fost asta: ”O căpșună?! Dar de ce doar o căpșună? Aaaa vreți doar să le degustați să vedeți dacă sunt bune și după să mai cumpărați. Da vă înțeleg, pentru că probabil sunteți foarte nesigură, că nu este sezonul. Oricum să știți că sunt din solar căpșunile”.

După ce a ajuns acasă și a trecut peste reacția casieriței care nu înțelegea că unii români nu-și permit „luxul” de a cumpăra un kilogram de căpșuni, și-a așteptat partenerul pentru a-i oferi jumătate:

Acum îmi aștept iubitul care probabil o să spună că sunt nebună. Îl aștept să împărțim această căpșună la un leu și 15 bani”, spune ea.

După întreaga ispravă, s-a dovedit că așteptarea nu a meritat, produsul nefiind pe placul lor.

Căpșuna este dulce acrișoară”, a fost concluzia.

Comentarii Facebook