Cadavru lăsat într-un dric mortuar peste noapte, într-o intersecție. Scandal între administratorul pompei funebre și autorități


Scandal în plină stradă, la Ploieşti, unde poliţiştii au fost chemaţi să ridice o maşină mortuară care bloca o intersecţie. Agenţii au descoperit că în dricul parcat cu o seară înainte la marginea drumului era şi un cadavru. Proprietara firmei de pompe funebre, care deținea mașina, a încercat să-i oprească pe poliţişti. 

Scena a avut loc într-o intersecţie unde mai multe maşini de pompe funebre parcate încurcau traficul. Polițiștii au fost sesizați și au venit să ridice două dintre ele. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care o femeie s-a urcat pe autospeciala de tractare în semn de protest. Femeia acuză că ea ar fi victima unor abuzuri.

Când m-am suit sus pe maşină, au sărit două, trei namile pe mine şi au tras de mine”, declară administratorul firmei de pompe funebre.

Cadavru lăsat în dric peste noapte, într-o intersecție din Ploiești

Poliţiştii au descoperit că în una dintre maşini era trupul unei persoane. Cadavrul fusese lăsat în sicriul din dric peste seară. „Este un pericol, într-adevăr. Se pune sănătatea populaţiei în pericol şi normal că am aplicat legea. Nu avea voie să staţioneze, deţine autorizaţie doar de transport şi în niciun caz nu avea voie să staţioneze pe domeniul public”, declară directorul DSP Prahova, notează Observator.

Proprietara firmei de pompe funebre susţine, însă, că decedatul era îmbălsămat şi nu reprezenta un pericol. În timp ce se certa cu poliţiştii, femeia a sunat şi la 112 să ceară ajutor. „Am numai ameninţări de la domnii poliţişti, să îmi iau maşinile. Am autorizaţii pe maşini”, a mai spus administratorul firmei de pompe funebre. 

Şi Poliţia Locală i-a aplicat femeii mai multe amenzi pentru oprire și staționare neregulamentare. 


Comentarii Facebook