Misterul se adâncește, noi detalii în cazul morții Sofiei, soţia unui român, top-model internaţional. S-a înregistrat cu un alt nume la hotel


Răsturnare de situaţie în cazul Sofiei, soția unui fotomodel român, găsită fără suflare lângă un hotel din Istanbul. Sofia era cazată într-un hotel, când ar fi căzut de la balconul camerei. De origine rusă, fata era căsătorită cu un tânăr din Oradea, model de succes şi el. Misterul se adâncește, mai ales că ultimul bărbat care a văzut-o în viață a fost eliberat după audieri. Presa din Turcia scrie că Sofia s-a înregistrat cu un alt nume la hotel.

Într-o publicație turcă au apărut noi informații legate de moartea modelului rus. Polițiștii spun că aceasta s-ar fi înregistrat la hotel sub un alt nume. Acest fapt este cel puțin ciudat, în special din cauza faptului că Turcia are în ultima perioadă niște reguli extrem de stricte referitoare la cetățenii străini. Echipele departamentului de poliție au descoperit rapid că era vorba de modelul rus, Sofia Olifirenko, scrie Antena 3

Persoana reținută în noaptea tragediei a fost ulterior eliberată. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că el ar fi văzut-o pe Sofia în incinta cimitirului grec din apropierea hotelului. Aceasta părea devastată, nu era în stare să meargă, așa că a condus-o la hotel unde a rămas cu ea în cameră. Individul le-a spus polițiștilor că ar fi dormit împreună și că, la un moment dat, Sofia a ieșit calmă din cameră, s-a dus pe acoperiș și s-a aruncat în gol, notează sursa citată. 

De origine rusă, fata era căsătorită cu un tânăr din Oradea, model de succes şi el. Poliţiştii turci au făcut deja o primă arestare şi nu exclud varianta crimei. Sofia şi Istvan se căsătoriseră în februarie anul acesta la Oradea. Amândoi erau răsfăţaţi ai marilor case de modă. El român, ea rusoaică de la capătul lumii, din Vladivostok. Cei doi s-au cunoscut în Turcia, din întâmplare, pe stradă. A fost dragoste la prima vedere. 

Rudele contactate de poliția turcă au spus că Sofia ar fi avut probleme psihice de ceva timp și că ar fi luat medicamente antidepresive. Pe de altă parte, presa turcă spune că tânăra ar fi fost excesiv de beată în noaptea tragediei și că era supărată deoarece ar fi avut probleme cu soțul ei pentru că ea credea că ar fi fost înșelată. Ancheta cu privire la moartea Sofiei este încă în desfășurare. 

Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!", a fost mesajul sfâşietor postat de soțul tinerei pe contul său de Facebook.

Comentarii Facebook