Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu (Vacanța Mare), chef pe timp de COVID - VIDEO


Cunoscuții coronasceptici Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut chef în pandemie, cu masă întinsă și melodii de pahar, cel mai probabil într-un pub din zona Centrului Vechi.

Cu toții sunt afectați de pandemie, pentru că nu pot concerta, avea spectacole, iar pub-urile le sunt închise. 

La cheful avut Radu Pietreanu a dat recital la chitară: ”Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașă și ți-o apretează”. ”Băi, astea trebuie să rămână undeva”, strigă, pe fundal Dan Bittman.

Dan Bittman nu crede în COVID, dar respectă regulile. ”E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, declara recent Dan Bittman.

Mugur Mihăescu a fost alt personaj care s-a revoltat pentru că măsurile guverului distrug domeniul HoReCa: ”Domnule Orban, vă cunosc, ştiu că sunteţi un tip ale cărui intenţii sunt dintre cele mai bune. De aceea, vă rog din tot sufletul meu, opriţi asasinarea economică a României. Ceea ce se întâmplă astăzi, domnule Orban, contrazice orice fel de raport ştiinţific. HoReCa este pe ultimul loc în toate rapoartele ştiinţifice în ceea ce priveşte împrăştierea virusului”.

Video: Cancan.ro

Comentarii Facebook