Duminica 4 Decembrie

Bărbatul snopit în bătaie şi torturat de cei patru polițiști de la forțele speciale, a pierdut trei organe


Șoferul snopit în bătaie şi torturat de mascații din Gorj a pierdut trei organe. Cei patru mascaţi, din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Gorj, au fost reţinuţi pentru tortură şi tentativă de omor, după ce au bătut fără milă un suspect care i-a minţit. 

Șoferul a fost operat de doua ori de medici, a anunțat purtătoarea de cuvânt a spitalului din Targu Jiu, Mihaela Țicleanu. Pentru a-i salva viața, medicii l-au operat de 2 ori, prima intervenție a fost pentru extirparea organelor zdrobite, splina, fierea și o parte din ficat, iar următoarea pentru că au apărut complicații în urma unei hemoragii interne, scrie Antena 3.

Reamintim că judecătorii Tribunalului Gorj au admis cererea procurorului privind arestarea preventivă a celor patru polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj, care sunt acuzați de tentativă de omor și tortură.

Cei patru poliţişti ai Serviciului de Acţiuni Speciale s-au enervat în momentul în care suspectul, un bărbat cercetat pentru ultraj după ce a lovit un poliţist cu oglinda maşinii, i-a minţit cu privire la locaţia în care se află maşina implicată. Procurorii au descoperit că victima a fost snopită în bătaie, atât în autospeciala MAI, cât şi în sediul Poliţiei Novaci, în timp ce era încătuşată cu mâinile la spate. Mascaţii l-au lovit atât de rău încât medicii au decis că loviturile i-au pus viaţa în pericol.

Citește și: Patru polițiști de la forțele speciale, reţinuţi pentru tortură şi tentativă de omor, după ce au bătut fără milă un suspect

Comentarii Facebook