Bătrână de 84 de ani, tranșată de propria fiică pentru că devenise o povară: „Am făcut un dezastru, du-mă la poliţie!”


Moartea unei bătrâne de 84 de ani, a şocat întreaga comunitate a oraşului Melzo, din provincia italiană Milano. Trupul femeii a fost găsit tranşat, la aproximativ două luni de la dispariţie, iar principalul suspect al crimei este una dintre fiicele femeii.

Trupul fără viaţă al Luciei Cipriano a fost găsit joi, 26 mai, decapitat şi tranşat în cada din baia locuinţei sale. Descoperirea macabră a fost făcută de una dintre fiicele femeii care a venit acasă pentru a-şi vizita mama, despre care ştia că este internată la un azil de bătrâni, scrie Corriere della Sera.

Potrivit apropiaţilor victimei, ea locuia singură în casa din Melzo şi era cunoscută ca având probleme psihice. Cu câteva zile înainte de dispariţie, vecinii spun că ar fi ieşit singură pe stradă, îmbrăcată sumar, rătăcind pe străzile oraşului. La acea vreme, carabinierii au găsit-o şi au adus-o înapoi la locuinţa sa. În ultimele două luni femeia nu mai fusese văzută. Una dintre fiicele sale a încercat să vorbească cu ea, însă sora ei mai mare i-a spus că ar fi internat-o la un azil, pentru că ultima îngrijitoare a ei ar fi refuzat să mai aibă grijă de ea, notează observatornews.ro.

Femeia a fost ucisă pentru că devenise o povară pentru fiică

În urmă cu două zile, femeia care locuieşte în oraşul Trento a decis să meargă să îşi viziteze mama. Ajunsă la casa femeii, fiica acesteia şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. Ferestrele erau larg deschise, iar când a încercat să intre în baie, sora mai mare a devenit agitată. În acel moment a oprit-o şi i-a spus „Am făcut un dezastru, du-mă la poliţie", notează sursa citată.

În drum spre poliție, femeia i-a cerut surorii mai mici să oprească maşina şi a luat-o la fugă pe un câmp, cel mai probabil pentru a se sinucide. Sora ei a alertat autorităţile, iar presupusa criminală a fost prinsă. Ea a fost dusă la închisoarea San Vittore, acolo unde a refuzat să răspundă la întrebările anchetatorilor. Procurorii consideră că femeia a fost ucisă pentru că devenise o povară pentru fiica ei cea mare, Rosa, cu atât mai mult cu cât aceasta îl are în grijă şi pe soţul ei, un bărbat cu dizabilităţi, împreună cu care are doi copii.

Comentarii Facebook