Miercuri 24 Aprilie

Bărbat sfâșiat de cei 6 câini ai unui cioban. Medicii s-au îngrozit când i-au văzut rănile grave


Un bărbat din județul Timiş a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat de o haită de şase câini. S-a întâmplat în timp ce omul în vârstă de 51 de ani mergea pe jos, pe drumul dintre localităţile Lăpuşnic şi Bara. Omul ieşise să-şi cumpere o pâine, incidentul a intrat în vizorul poliţiştilor care au deschis o anchetă.

Cei şase câini aparţineau unui cioban din zonă. Fiind animale de stână, erau învăţate să fie mai agresive. L-au atacat pe bărbatul de 51 de ani care mergea pe jos să-şi ia pâine din localitate vecină. Omul a fost găsit dezbrăcat, într-o baltă de sânge de un trecător care a şi sunat la 112. În primă fază, victima a ajuns la Spitalul Municipal din Lugoj, însă medicii de acolo s-au îngrozit de rănile pe care le avea pe tot corpul, scrie Observator. 

Bărbatul a fost transferat de urgenţă la Timişoara. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi l-au găsit pe ciobanul căruia îi aparţin câinii. A fost întocmit un dosar penal, iar ciobanul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, trebuie să răspundă pentru comportamentul animalelor sale, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook