Ucraineanul Serghei Polunin, unul dintre cei mai cunoscuți balerini contemporani, și-a tatuat din nou fața lui Vladimir Putin


Originar din Ucraina și unul dintre cei mai buni balerini din lume, Serghei Polunin a fost adesea numit rebel. Acum a publicat o poză pe Instagram în care îi pot fi văzute tatuajele de pe corp. Pe lângă imaginea estompată a lui Vladimir Putin din mijlocul pieptului , pe umeri pot fi văzute alte două capete ale liderului de la Kremlin. 

Cele mai multe comentarii sunt de nedumerire: „De ce?”, „De ce nu trăiești în Rusia, dacă îl iubești pe acest bărbat?” sau „Mare dansator, puțină minte”. „Prin faptul că ai aceste tatuaje înseamnă că sprijini crima și tortura” i-a scris un alt internaut. 

Într-un mesaj publicat pe 20 noiembrie 2018, la aniversarea celor 29 de ani, Polunin a stârnit controverse când a spus că președintele rus a fost tratat nedrept de presă „în unele părți ale lumii” și a a nunțat: „Văd lumina când mă uit la el”.

Lasă-le pe mamele soldaților noștri să te cânte în ode”, a mai spus, referindu-se la conflictul din zona Donbas din estul Ucrainei, care a fost parțial capturată de insurgenții sprijiniți de ruși. 

polunin 1.jpg

Polunin, un mare susținător al liderului rus

Cinci zile mai târziu, Polunin a publicat o fotografie în care apărea cu chipul lui Putin tatuat pe piept: „Îi mulțumesc lui Vladimir și tuturor celor care aleg binele”. Polunin a anunțat că a devenit cetățean rus, publicaând atunci o fotografie cu noul său pașaport. 

Cine este Serghei Polunin

La doar 19 ani, Sergehei Polunin a devenit cel mai tână prim-balerin din istoria London Royal Ballet, una dintre cele mai prestigioase companii de balet din lume și a fost numit „cel mai bun balerin al generației sale”. 

La 21 de nai, Serghei Polunin a șocat lumea baletului anunțânt că se retrage de la Lonfon Royal Balet, unde avea parte de o apreciere enormă, și că alege un nou drum, cel de dansator independent, care nu se încadrează în șabloanele riguroase ale acestui domeniu

În prezent, Polunin deţine propria companie de producţie, Polunin Ink, prin intermediul căreia realizează show-uri în toată lumea, în colaborare cu mari artişti, printre ei şi românca Alina Cojocaru. Repertoriul lui Polunin include acum spectacole originale precum „Sacre” (coregraf Yuka Oishi), „Rasputin” (coregraf, Oishi, scor, Kirill Richter), „Little Red & The Wolf” (coregraf Ross Freddie Ray, scor: Richter), „Satori” (coregraf, Sergei Polunin, regia: Gabrielle del Vecchio) şi „Romeo şi Julieta” (coregraf Johan Kobborg).


Comentarii Facebook