Băiețelul de 4 ani care s-a pierdut pe 10 martie încercând să fugă din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort: „îngerașul nostru este deja în Rai”


O lună de rugăciuni, speranță și vise, au fost spulberate într-o clipă. Voluntari din Ucraina, Republica Moldova și România au încercat să-l găsească pe Sașa, băiețelul de 4 ani, dispărut împreună cu bunica și câinii lor, în timp ce încercau să fugă din Kiev pe 10 martie, însă copilul a fost găsit mort.

Mama copilului, Anna Yakhno, făcuse un apel disperat în încercarea de a-l găsi pe băiețel, oameni din mai multe țări au încercat să o ajute, astăzi Anna a anunțat că băiatul a fost găsit mort. 

Astăzi (n.r. ieri) este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a 5-a zi de căutare pentru Sașa. Încercând să se salveze de invazie, au îndrăznit să traverseze lacul de acumulare a Kievului cu bunica și câinii lor iubiți pe o barcă, pe 10.03. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11, însă corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o înmormântare. Sunt recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiul”, scria femeia pe pagina de Facebook, alături de mai multe fotografii cu Sașa, la scurt timp după dispariția băiatului.

Deși toată lumea a sperat până în ultima clipă ca Sașa să fie în viață, din păcate cel mai sumbru scenariu s-a împlinit. 

Astăzi am găsit corpul lui Sașa. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și credință, mulțumesc pentru susținere. Datorită vouă, fiul meu m-a regăsit. Sașa, îngerașul nostru este deja în Rai! Astăzi sufletul său și-a găsit liniștea”, a scris Anna Yakhno.

Comentarii Facebook