Băiat de 14 ani, înjunghiat în curtea școlii. Agresorul, un copil de 13 ani


Un incident șocant a avut loc în curtea unei școli din comuna Bascov, județul Argeș. Un copil de 14 ani a fost înjunghiat, luni seara, pe terenul de sport al şcolii. Agresorul este un copil de 13 ani. 

Incidentul a avut loc luni seara, la finalul orelor. Victima a venit cu mai mulţi prieteni la Şcoala din Bascov, acolo unde învaţă agresorul şi s-au întâlnit pe terenul de sport. Cearta dintre cele două grupuri de băieți ar fi degenerat, iar la un moment dat, copilul de 13 ani a scos un briceag și l-a înjunghiat pe băiatul de 14 ani, scrie observatornews.ro.

Incidentul a fost descoperit de gardianul școlii, care a sunat la 112. Până să ajungă la fața locului un echipaj SMURD și poliția, agentul de pază al unității de învățământ l-a imobilizat pe elevul agresor. Victima a ajuns la spital, cu o plagă înjunghiată la picior, notează sursa citată.

De asemenea, agresorul a fost ridicat de oamenii legii și condus la audieri. Atât Poliția, cât și Inspectoratul Școlar Județean au deschis anchete în acest caz. Agresorul este elev la școala din Bascov și este cunoscut ca fiind un copil problemă, el fiind într-un program de consiliere. Briceagul cu care l-a înjunghiat pe băiatul de 14 ani îl avea prins într-un toc cu scai de pulpa piciorului.

Imagine cu caracter ilustrativ. 

Comentarii Facebook