Un tânăr drogat a sărit dintr-o mașină aflată în mers. A deschis portiera și s-a aruncat pe șosea. „E extraterestru!”


Un tânăr de 22 de ani a sărit din maşină, în timp ce şoferul rula cu viteză. Testele poliţiştilor au arătat că băiatul era drogat, iar mărturia şoferului arată ca pasagerul devenise agitat înainte să recurgă la gestul extrem. S-a ales cu răni serioase la cap şi pe faţă şi a fost dus de urgenţă la spital.

Mai multe maşini de intervenţie au pornit de urgenţă către Centura de Vest a Ploieştiului, imediat ce s-a dat alarma la 112. „Un tânăr de 22 de ani s-ar fi aruncat dintr-un autovehicul ce rula pe partea carosabilă”, a declarat Mihai Dinu, de la Serviciul Rutier Drumuri Naționale și Europene.

drogat prahova 1.jpg

Tânărul s-a aruncat în timp ce şoferul rula cu viteză. Atât el, cât şi conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, au fost duşi la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Tânăr drogat, pasager într-o mașină, a sărit din mers

În autoturismul care rula spre Ploiești se aflau trei tineri. La un moment dat, pasagerul, care sa afla pe scaunul din dreapta, a deschis portiera și a sărit fără ca ceilalți să mai poată reacționa. S-a rostogolit pe șosea, iar o mașină care circula din aceeași direcție de mers la evitat la milimetru. 

drogat prahova sosea.jpg

E extraterestru!”, a declarat șoferul mașinii în care se afla tânărul teribilist. Șoferul le-a povestit polițiștilor că amicul său era consumator de droguri. Tânărul de 22 de ani a suferit răni serioase la cap și la față și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. Tot acolo, testele rapide au arătat că ar fi consumat metamfetamină. Și șoferul a fost testat, însă rezultatul a ieșit negativ, potrivit observatornews.ro


Comentarii Facebook