Miercuri 24 Aprilie

Avertismentul lui Raed Arafat după creșterea numărului cazurilor de COVID-19: Putem rămâne oricând fără locuri la terapie intensivă


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat, după creșterea considerabilă a numărului de cazuri noi, că situația este în dinamică și cea mai bună soluție rămâne cea de prevenire a răspândirii.

"Situația este în dinamică pentru că oricând un spital internează 2-3 în terapie intensivă și ne trezim că nu mai avem locuri și va trebui să ducem o parte din bolnavi în altă parte.

Cea mai bună soluție rămâne soluția de prevenire a răspândirii. Dacă individul nu înțelege acest lucru și nu respectă regulile riscul este să crească numărul cazurilor și mai mult", a spus Raed Arafat, conform realitatea.net.

Conform ultimelor informații transmise de către Grupul de Comunicare Sytrategică, în intervalul miercuri - joi au fost confirmate 460 de cazuri noi de COVID-19.

Până pe 25 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.286 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.906 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.565 au decedat.

Comentarii Facebook