Miercuri 30 Septembrie

Asociaţia din Sălaj care îi obliga pe copii să sărute asfaltul îşi cere scuze - VIDEO


Asociaţia ”Inimioare fericite” din Sălaj, care îi obliga pe copiisă facă mătănii și să sărute asfaltul, îşi cere scuze părinţilor şi copiilor.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei „Inimioare fericite”, transmis luni, incidentul în cadrul căruia au fost filmaţi copiii a avut loc în 29 august cu ocazia unui eveniment al asociaţiei.

Asociaţia <Inimioare fericite>, prin persoana doamnei Mihaela Tiba, îşi exprimă regretul cu privire la incidentul petrecut în data de 29 august 2019 în cadrul unui eveniment organizat de către asociaţie, în urma căruia un material video postat pe pagina de socializare a organizaţiei, a devenit viral pe internet şi a creat ecouri negative în presa locală şi naţională. În calitate de membru fondator al Asociaţiei <Inimioare fericite>, doamna Mihaela Tiba îşi cere scuze în mod public de la toate familiile implicate şi de la toţi copiii participanţi la eveniment, considerând gestul făcut ca fiind inadecvat şi inoportun, raportat la natura activităţii şi la istoricul asociaţiei, de la înfiinţare şi până în prezent”, se arată în documentul citat.

În ultimele zile a fost distribuită o filmare în care mai mulţi copii sunt obligaţi să facă 20 mătănii în aer liber şi să îşi facă cruci în timp ce sărută asfaltul. O femeie care îi însoţea din partea asociaţiei le cere un comportament corespunzător la slujbă, avertizându-i pe cei care ”nu pot rezista două ore” să îşi pună pamperşi.

DGASPC Sălaj a declanşat o anchetă, iar reprezentanţii instituţiei vor să afle dacă exista acord pentru filmarea celor mici şi dacă a fost vorba despre aplicarea unor pedeapse, scrie Mediafax.

.

Comentarii Facebook