Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, despre criza energetică: „Este ceva care tulbură firea oamenilor. Nu este nicio logică”


ÎPS Teodosie a vorbit despre posibilele restricții în ceea ce privește consumul de energie electrică sau termică. Arhiepiscopul Tomislui spune că toate restricțiile și regulile sunt lipsite de logică.

Se aud atâtea zvonuri. Bieții oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie. Ca păstor, trebuie să mă exprim: aceste restricții, de la curent, de la căldură (să vină administrația să stabilească câtă căldură să ai în casă), este ceva care tulbură firea oamenilor. Nu este nicio logică”, a spus IPS Teodosie, la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului, potrivit Antena 3 CNN. 

„Să vă rugați să dea Dumnezeu lumină curată în mintea și conștiința cârmuitorilor”

El a îndemnat toți credincioșii să se roage pentru ca „așa-zisele amenințări” ale răului să se transforme în raze de bine.

Vedem cât de îmbrăcate în mister au fost și măsurile din timpul restricțiilor, iar acum se dau la iveală anumite interese. Nu înțelegem, au dispărut sursele de curent, de căldură? Nu au dispărut. De aceea, vă rog să vă rugați să dea Dumnezeu lumină curată în mintea și conștiința cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene și mondiale. Acestea sunt niște prevederi omenești, nu au temei logic”, a mai spus ierarhul.

Sursa foto: Cancan

Comentarii Facebook