Duminica 26 Martie

Antonina Radu, angajată a ISU București, condamnată în dosarul Colectiv, a fost găsită și reținută în Republica Moldova


Antonina Radu, fosta angajată a ISU București condamnată definitiv în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni de închisoare, a fost prinsă în Republica Moldova. 

Femeia de 43 de ani fusese dată în urmărire generală după ce polițiștii nu au găsit-o la domiciliu, ce au primit mandatul de executare al pedepsei în dosarul Colectiv.

În urma cooperării polițienești internaționale, între Poliția Română și autoritățile din Republica Moldova, la data de 13 mai 2022, femeia, de 43 de ani, condamnată prin hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, a fost localizată, în Republica Moldova”, a anunțat Poliția Română, potrivit digi24.ro.

Unul dintre pompierii condamnați definitiv în dosarul Colectiv este de negăsit. Antonina Radu, care trebuie să execute 8 ani și 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost dată în urmărire generală de polițiști.

Citește și: FOTO. Angajata ISU, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire națională

Polițiștii au căutat-o pe femeie atât acasă, cât și la muncă în cursul zilei de joi, imediat ce au primit mandatul de executare al pedepsei în dosarul Colectiv. Fără succes însă, femeia nefiind găsită de anchetatori. 

Antonina Radu a fost dată în urmărire de către Poliția Română pentru executare pedepsei cu închisoarea dispusă de Curtea de Apel București.


Comentarii Facebook