ANM a prelungit alerta meteo de vreme severă! Ploi torențiale și vijelii până joi seară


Administrația Națională de Meteorologie a prelungit informarea meteo de ploi, grindină și vijelii în toată țara, până joi seară.

Până joi, la ora 20.00, este în vigoare o informare meteorologică de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului. Local și temporar va ploua în centrul, sudul și estul țării. Se vor acumula cantități de apă de 10-15 l/mp îndeosebi în zonele de deal și de munte. Pe arii restrânse mai ales pe parcursul zilei de joi (20 aprilie) vor fi descărcări electrice și grindină. 

În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini de peste 1700 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul teritoriului, precum și în zona montană înaltă, în general cu viteze de 45-55 km/h.

La Cluj-Napoca în această săptămână vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 15-17 grade Celsius, iar cele minime vor fi de 5-8 grade. Va ploua temporar, în zilele de miercuri și joi. 

Comentarii Facebook