ANM a anunțat cum va fi vremea în minivacanța de Paște! Prognoza meteo 22 aprilie - 20 mai 2024


Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări la finalul lunii aprilie. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie - 20 mai 2024!

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 aprilie

Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în zona sub-montană din regiunile sudice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie – 6 mai

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 mai

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal, în cea mai mare parte a țării, au precizat meteorologii.

Comentarii Facebook