Andi Moisescu și Codin Maticiuc, infectați cu COVID-19. Olivia Ster instiga zilele trecute oamenii să nu poarte mască


Andi Moisescu s-a infectat cu noul coronavirus, potrivit unui anunț făcut chiar de către el. Și actorul Codin Maticiuc, coleg de televiziune cu Andi Moisescu, a fost declarat pozitiv. Soția lui Andi, Olivia Ster, instiga zilele trecute oamenii să nu poarte mască.

La sfarsitul acestei saptamani am fost testat pozitiv la Covid-19, așa ca m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face sa sper ca voi trece, cu bine, și peste aceasta provocare!", a declarat Andi Moisescu, potrivit Stirile ProTV.

Culmea este că supunerea lui Andi Moisescu se bate cap în cap cu discursul soției sale, Olivia Steer, o militantă împotriva vaccinurilor, care cerea zilele trecute ca toți oamenii să nu mai poarte mască.

Tot sâmbătă, Codin Maticiuc, o altă vedetă a postului Pro TV, a anunțat că are COVID.

Am COVID-19. Nu, nu este o gluma macabra de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de cand a inceput pandemia cat de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta... Anyway, haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casa, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gandit ca e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram infundat, dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afara”, a povestit Maticiuc.

Comentarii Facebook