„Alo, poliția? Am un paianjen imens în casă”. O femeie a sunat la poliție pentru a le cere să scape de un paianjen din casă


O femeie din Anglia a sunat la urgențe pentru a cere autoritoților să se deplaseze la locuința ei, cu scopul de a scăpa de un paianjen „imens” pe care l-a observat în casă și de care îi este „teribil de frică”.  Apelurile femeii au fost refuzate de mai multe ori, autoritățile explicându-i acesteia că nu se ocupă cu astfel de „cazuri”. 

„Am nevoie de cineva care să vină să scoată păianjenul din casa mea”

Poliția din West Yorkshire a postat o înregistrare a unui apel telefonic în care se poate auzi cum o femeie îi cere operatorului să trimită un echipaj de poliție pentru a-i scoate din casă un paianjen pe care aceasta îl descrie ca fiind „imens”, chiar dacă aceste probleme nu țin de competența poliției, potrivit Mirror. Apelul inedit inițiat de femeie evidențiază tipurile de solicitări din partea populației care irosește timpul autorităților. Organele de poliție din Anglia spun că se confruntă zilnic cu astfel de evenimente „patetice”.

Femeia ar fi sunat de mai multe ori în aceeaşi zi şi i-ar fi spus operatorului: „Hei! Ştiu că probabil te vei supăra pe mine, dar am încercat să sun pe toată lumea, iar poliţia este ultima mea speranţă. Am nevoie de cineva care să vină să scoată păianjenul din casa mea. Este imens”. Din nefericire, fiecare cerere i-a fost refuzată.

Acesta nu este primul caz ieşit din comun cu care poliţia din Anglia se confruntă

Acum şase luni, un bărbat a sunat la poliţie pentru a solicita intervenţia lor, după ce acesta ar fi fost dat afară dintr-un pub. Un alt caz hilar este cel în care un bărbat a sunat la 112 pentru a cere poliţiştior să îi aducă pizza. Acesta a sunat în repetate rânduri, până când numărul i-a fost blocat de către autorităţi şi a fost amendat.

Poliția din West Yorkshire a făcut un apel către toți cetățenii rugându-i pe aceștia să se gândească dacă au cu adevărat de ajutorul autorităților înainte să sune. 


Comentarii Facebook