Joi 18 August

„Mami şi tati se întorc curând?''. Tragedia sfâșietoare a orfanului găsit sub cadavrul tatălui în timpul unui masacru


Aiden McCarthy și-a pierdut mama și tatăl în timpul haosului generat de teribilul atac din Chicago. Băiețelul de doi ani a fost găsit plin de sânge în timpul împuşcăturilor de la parada din Chicago. Trupul neînsufleţit al tatălui său i-a oferit adăpost şi i-a salvat viaţa. Micuţul a rămas acum orfan, având în vedere că ambii părinți au fost uciși în atac. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Micuţul a fost găsit de Lauren Silva, în vârstă de 38 de ani, și de iubitul ei, care a spus că copilul a tot întrebat de atunci: ''Mami şi tati se întorc curând?''. Din fericire, Aiden a fost găsit nevătămat și a fost dat în grija bunicilor săi, Misha și Nina Levebeg, scrie Observator. 

O pagină GoFundMe a fost creată pentru a ajuta familia ca să-l „crească, să-l îngrijească și să-l susțină''. Contul a strâns aproape 2 milioane de dolari. Cea mai mare donație din ultimele ore este o contribuție de 10.000 de dolari de la o sursă anonimă. Majoritatea celorlalți contribuitori mari sunt, de asemenea, anonimi, notează Daily Mail. 

Femeia care l-a găsit a declarat: „L-am adus în siguranță în circumstanțe tragice, ne-am reunit pentru a-și găsi bunicii și ne-am rugat pentru siguranța familiei sale. Comunitatea s-a adunat pentru a ajuta un băiat despre care nu știam nimic. Din păcate, trebuie să-i împărtășesc numele... Aiden McCarthy..are nevoie de ajutorul nostru. Aiden este lăsat în poziţia de neconceput: să crească fără părinţii lui''. 

Deşi micuţul a fost dat în grija bunicilor săi, Misha și Nina Levberg, se confruntă cu „o lungă călătorie pentru a se vindeca, pentru a găsi stabilitate și, în cele din urmă, pentru a naviga în viața ca orfan''. „Este înconjurat de o comunitate de prieteni și de o familie extinsă care îl va îmbrățișa cu dragoste și care îi va oferi orice mijloace disponibile pentru a se asigura că are tot ce are nevoie pe măsură ce crește''. 

7 oameni au murit şi zeci au fost răniţi, după ce un bărbat a deschis focul asupra mulţimii care asista la o paradă în Chicago. Atacatorul este un rapper de 22 de ani care îşi cumpărase legal arma. Parada tradiţională de 4 iulie nu a durat nici un sfert de oră în Highland Park. În timp ce fanfarele liceelor defilau pe străzi, o rafală de focuri de armă a răsunat peste mulţime. Mai mulţi oameni cad seceraţi la pământ, alţii în agonie strigă după ajutor. Urmează minute de panică în care nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Iniţial au crezut că e vorba de focuri de artificii. Victimele aveau între 8 şi 85 de ani. Supravieţuitorii povestesc cum şi-au văzut bunicii, părinţii sau copii murind sub ochii lor.

Comentarii Facebook