Adolescentă, agresată în lift de un tănăr de 20 de ani cu antecedente penale. A mai fost condamnat în trecut pentru agresiuni sexuale


Polițiștii din București au făcut în această dimineată percheziții la un bărbat acuzat că a agresat sexual o adolescentă, într-un lift din București. 

Secția 23 Poliție a fost sesizată în 25 august că o fetiță ar fi fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în liftul unui imobil din Sectorul 3. Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, identificat cu inițialele F.A.M.

Tânărul a fost eliberat în luna iunie a acestui an, după ce fusese condamnat tot pentru agresiune sexuală. La cazier mai are încă o faptă similară. Fetițele în cele două cazuri aveau 11 și 13 ani și ambele au fost agresate în lifturi.

În urma percheziției, bărbatul a fost dus la audieri. Polițiștii nu exclud să existe și alte victime ale acestui bărbat și le sfătuiesc să se adreseze poliției, notează digi24.ro. 

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii Facebook