Accident de proporții. Doi frați gemeni au ajuns la spital după ce un stâlp rupt de un camion a căzut peste ei


Un eveniment tragic a avut loc în această dimineață în localitatea Șișcani, comuna Hoceni, din județul Vaslui, după ce un camion a pierdut controlul și a lovit un stâlp de electricitate. Stâlpul a căzut peste 3 persoane, între care doi copii, care se aflau în curte. 

Pompierii din Huși intervin în localitatea Șișcani, comuna Hoceni, unde un camion a lovit un stâlp, care a căzut peste 3 persoane, între care doi copii, frați gemeni, în vârstă de 12 ani, notează Antena 3.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii. Unul dintre cei copii este în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare). Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași”, spun reprezentanții ISU Vaslui. 

Potrivit reprezentanților SAJ Vaslui, șoferul autocamionului, un bărbat de 29 de ani a fost rănit, după ce a fost bătut de un martor. „Conducătorul auto are o fractură închisă la nivelul unui braț și un traumatism cranio-facial minor prin agresiune. A afirmat că a fost agresat de un martor când a ieșit din mașină. A fost preluat de o ambulanță B2 și va fi transportat la Spitalul Huși”, a precizat medicul Dan Ungureanu de la Ambulanța Vaslui, pentru Libertatea. 

Comentarii Facebook