Accident cu mașina lui Gigi Becali, estimată la 500.000 de euro: ”Eu l-am evitat, am făcut un bine şi cu asta basta” - FOTO


Mașina de 500.000 de euro a lui Gigi Becali a fost implicată într-un accident de circulație. Gigi Becali a spus că el se afla la volan şi l-a chemat pe Luţu să ia maşina, pe care a abandonat-o în şanţ.

Poliţia a venit la locul accidentului după incidentul rutier, fiind chemată printr-un apel dat de pe telefonul lui Gigi Becali.

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ.

Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ.

Maşina? Doar roţile (n.r - sunt avariate). Le-am spus poliţiştilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere şi să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine şi cu asta basta”, a explicat Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor. 

Comentarii Facebook