A murit sufocat de propria mamă. Un bebeluș de patru zile a murit, după ce mama sa a adormit în timp ce îl hrănea


Un băiețel de patru zile a murit, după ce a adormit lângă mama sa pe o canapea. Mama lui Jory James, pe numele său Emma, avea dureri atât de mari după nașterea prin cezariană, încât nu a putut să ajungă la etaj, ca să meargă în dormitor. Tragedia a avut loc în St. Ives, Cornwall.

O anchetă privind moartea lui Jory, deschisă în luna iunie 2020, a dezvăluit abia acum că femeia, o mamă singură, nu a primit niciun ajutor după ce a fost externată din spital. Tocmai din acest motiv, anchetatorii cred că era extenuată şi prezenta totodată dureri foarte mari în urma operaţiei, conform Daily Mail.

Oamenii legii spun că este posibil ca Jory să se fi sufocat sau să se fi supraîncălzit atunci când Emma a lăsat o pătură peste capul lui. Ancheta a arătat că femeia adormise pe o canapea cu Jory. Ea l-a hrănit între 3 și 4 dimineața şi a sprijinit copilul lângă cu ajutorul pernelor. 

Momentul crunt a fost atunci când femeie s-a trezit şi și-a găsit fiul inconştient, constatând că nu respira. O autopsie a sugarului nu a putut stabili foarte clar cauza morții. Atunci când a fost interogată, aceasta a spus că moartea fiului putea fi evitată dacă ar fi avut parte de ajutor, mai ales de cineva care să o susţină în perioada în care se recupera după naştere. Nicio concluzie oficială nu a fost trasă de autorităţi până în acest moment.


Comentarii Facebook