Miercuri 24 Aprilie

A fost prins poştaşul care a furat 278.000 lei. Cât a cheltuit până ce a fost prins de autorități


Bărbatul acuzat că a furat, marți, 1 noiembrie, un sac cu 278.000 lei din mașina Poștei Române a fost prins.

Polițiștii orașului Chitila și cei de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov l-au prins în Ploiești pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furt. Marți, din mașina Poștei a fost furat un sac ce conținea 278.000 lei. Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora.

Citește și: Un sac cu 278.000 de lei a dispărut dintr-o mașină a Poștei Române. Cine e de vină pentru „dispariția” banilor

Hoţul era angajat de câteva zile la Poșta Română

Marţi, un reprezentant al Poştei a sesizat Poliţia Ilfov că, în aceeași zi, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din mașina Poștei a dispărut un sac cu 278.000 lei şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie.

sac bani.jpg

Potrivit primelor estimări, hoţul de la poştă a tocat 40.000 de lei pe pacanele. Au fost recuperaţi 235.646 lei din suma furată. Hoţul a spus poliţiştilor că a furat banii deoarece nu avea. A vrut să se distreze cu prietenii, dar nu a avut complici. A mai povestit cum a fugit cu bicicleta de acasă imediat după ce a furat banii, iar la un moment dat a abandonat-o și a luat taxiul până la Ploiești, potrivit Antena 3 CNN. 


Comentarii Facebook