A fost gasit craniul Elodiei Ghinescu? Anchetatorii merg pe o noua pista si asteapta testele ADN


Un craniu gasit pe malul raului Olt de catre un barbat a redeschis ancheta in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu. Anchetatorii cred ca ramasitele apartin avocatei.

Au fost luate probe pentru testul ADN si urmeaza si reconstructia computerizata a craniului pentru a se vedea daca este cu adevarat vorba despre avocata disparuta in urma cu trei ani.

Politia a fost avertizata saptamana trecuta, printr-un apel la 112, de catre un barbat care a gasit un craniu langa vama Sfantu Gheorghe, pe malul raului Olt, la circa 800 de metri de Drumul National 12. Procurorii sustin ca ii apartine unei persoane de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani.

Trebuie facut testul ADN si suprapunerea computerizata a fotografiei craniului cu imaginea avocatei. Analizele finale vor fi facute la Institutul National de Criminalistica al Inspectoratului General al Politiei Romane, iar testele ADN vor fi comparate cu cele ale parintilor Elodiei.

Politistii au cautat-o luni in sir pe avocata disparuta atat in Olt, intr-un lac din Brasov si in padurile si cimitirele din judet.

Suspectul principal a fost politistul Cristian Cioaca, sotul Elodiei, care a picat in urma cu cateva zile testul poligraf, dar care nu a putut fi acuzat de omor in lipsa unui cadavru.

Avocata Elodia Ghinescu a disparut pe 30 august 2007.

Comentarii Facebook