Warren Buffet sufera de cancer, dar viata nu ii este pusa in pericol


Multimiliardarul american, Warren Buffet, 81 de ani, a anuntat ca sufera de cancer la prostata.

"Am fost diagnosticat cu cancer la prostata in stadiu 1. Vestea buna este ca medicii m-au informat ca starea mea de sanatate nu imi pune cu nimic viata in pericol si nici nu ma va slabi foarte mult", a anuntat omul de afaceri.

"Doctorii mei si cu mine am cazut de acord asupra unui tratament de doua luni pe baza de radiatii obisnuite, si care va incepe la mijlocul lunii iulie. Acest regim ma va impiedica sa calatoresc in aceasta perioada, dar in afara de acest lucru, nu va schimba nimic activitatile mele cotidiene", a mai spus Buffet.

"Ma simt foarte bine - ca si cum as fi in perfecta stare de sanatate - iar energia mea este la 100 la suta. Ii voi anunta pe actionari (actionarii trustului sau, Berkshire Hathaway) imediat ce starea mea de sanatate se va schimba. Intr-o zi, bineinteles, se va intampla. Dar sunt convins ca acea zi este departe", a mai adaugat Warren Buffet.

Omul de afaceri a revenit in prim plan in urma unei dispute dintre presedintele american, Barack Obama, si republicani. Seful statului a sustinut introducerea taxarii marca "Buffet", adica introducerea unei cote de taxare de cel putin 30 la suta a veniturilor anuale ce depasesc un milion de dolari.

Comentarii Facebook