Fumatul pasiv poate fi mortal


Potrivit unui studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, se estimeaza ca aproximativ 600.000 de decese sunt provocate anual de fumatul pasiv.

Studiul a fost realizat in noiembrie 2010, in 192 de tari, si a aratat ca fumatul pasiv este foarte periculos pentru copii, care se spune ca sunt predispusi la pneumonie, astm si chiar moarte infantila.

De asemenea fumatul pasiv se considera a fi principala cauza a bolilor de inima, cancerului pulmonar si a bolilor respiratorii. Potrivit lui Armando Peruga, liderul "Initiativei Fara Tutun" a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, studiul ajuta specialistii in domeniul medical sa inteleaga rolul tutunul in viata oamenilor de zi cu zi.

Tigara electronica nu contine gudron, monoxid de carbon, benzen si alti compusi cancerigeni. Puteti folosi tigara electronica in spatii inchise pentru ca nu produce fum, astfel nu afecteaza sanatatea celor din jur. Tigara electronica va satisface pofta de nicotina si este  este ferita de pericolele asociate fumatului pasiv.


Comentarii Facebook