Duminica 5 Aprilie

Violoncelistul Adrian Naidin a căzut de la etaj, după ce mascații au spart ușa căutând o cultură de canabis

 

Violoncelistul Adrian Naidin a căzut de la etaj, după ce în casă au năvălit mascații aflați în căutarea unei culturi de canabis.

 

În subsol a fost găsită o cultură de canabis, iar ăn casă un kilogram de canabis pregătit pentru vânzare, potrivit News.ro.

 

Prieteni, concertul din data de 10 octombrie se amana. Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine. Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele. Stiu ca spectacolul din data de 10 este aproape vandut, urma sa aflati de planuri viitoare, concertele pe care le pregateam, de CD-urile pe care intentionez sa le lansez si multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunostinta dumneavoastra. Nu as vrea sa ma transform intr-un caz senzational. Voi reveni curand cu stiri despre starea mea de sanatate”, scrie Adrian Naidin pe Facebook. 

 

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, şapte percheziţii, una la casa în care locuiește Adrian Naidin.

 

Violonistul locuiește acolo cu chirie și nu știa nimic despre drogurile găsite.

Comentarii Facebook