VIDEO - Șofer surprins LIVE mergând haotic pe stradă. ”Așa ne omoară pe stradă!!! Respect celor care l-au oprit”

 

Un șofer care făcea manevre șocante în plin trafic a fost reperat și urmărit de alți conducători auto, care l-au oprit în cele din urmă.

 

Scene șocante au fost suprinse miercuri în centrul municipiului Alba Iulia de către un șofer aflat în trafic. Un autoturism VW Passat a ”luat-o razna” chiar în fața sediului IPJ Alba, schimbând haotic benzile de circulație și trecând pe roșu la semaforul din fața magazinului Unirea, unde era, de altfel, să intre într-un grup de pietoni care traversau strada, scrie alba24.ro.

 

Șoferul care a filmat a sunat la 112

 

Din primele informații, bărbatul ar avea 47 de ani și ar fi din Hopârta. În sensul giratoriu de pe strada Doinei, mașina a oprit și un alt participant la trafic i-a spart geamul și cel mai probabil i-a scos mașina din viteză sau i-a luat cheile din contact, în încercarea de a-l opri. Tot acolo a ajuns și Poliția Rutieră.

 

Potrivit polițiștilor, bărbatul aflat la volan nu era sub influența alcoolului și i s-au recoltat probe pentru a se vedea dacă a consumat droguri. Acesta a rămas fără permisul de conducere, iar polițiștii au solicitat reevaluarea capacității de conducere a bărbatului.

 

Din primele informații, bărbatul ar avea 47 de ani și ar fi din Hopârta.

 

Împotriva bărbatului care a spart geamul mașinii nu s-au depus plângeri.

 

Șoferul care a produs incidentul s-ar afla sub un tratament care presupune o medicamentație puternică, cauza comportamentului său fiind una medicală.



Comentarii Facebook