Amănuntul ”conspirativ” pe mâna lui Kovesi. Detaliul din poza prezentată de Ponta

 

Victor Ponta a dat publicității o nouă fotografie în care apare Liviu Dragnea și șefii ”serviciilor”: Laura Codruța Kovesi, George Maior. 

 

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

 

Amatorii teoriei conspirației speculează că fotografia ar fi fost trucată. Picioarele Laurei Codruța Kovesi nu apar în fotografie, iar detaliul de pe mâna acesteia i-a băgat pe mulți în ceață.

 

Fiind o fostă sportivă, care încă mai merge la antrenamente, banda roșie de pe mâna fostei șefe a DNA este o bandă kinesiologic, folosită pentru recupare medicala sau pentru tratarea diferitelor afecțiuni musculare și articulare.

 

Astfel de benzi sunt folosite de atleți, fotbaliști și alți sportivi de performanță sau amantori, care se supun unor antrenamente mai dure, care se termină cu probleme musculare. 

 

Laura Kovesi a absolvit învățământul preuniversitar la Mediaș, unde a evoluat ca baschetbalistă la Club Sportiv Școlar Mediaș. De acolo a fost selecționată în echipa națională de baschet feminin-cadete a României, cu care a câștigat în 1989 la Timișoara titlul de vicecampioană europeană.

Comentarii Facebook