Vezi scrisoarea scrisa de Teo Trandafir de pe patul de spital


Teo Trandafir a reusit sa scrie o scrisoare adresata sustinatorilor si ziaristilor care nu au facut subiect de cancan din cazul sau.

"Dragii mei,

Dupa doua luni de tratament medical si doua operatii, incerc sa-mi adun puterile, sa pot scrie cateva randuri, pentru ca mi-e tare tare dor de prietenii mei. Mi-e dor de casa, de studentii mei, de oamenii care zilnic imi trimit scrisori sau posteaza pe adresa mea de facebook, iar eu inca nu ma simt in putere sa le raspund tuturor.

As vrea sa pot sa-i vad pe toti, sa-i strang in brate si sa le multumesc ca ma sustin. Vreau ca fiecare dintre acesti oameni la care ma gandesc acum, prieteni care de-a lungul anilor mi-au fost aproape sau oameni care pur si simplu mi-au apreciat munca, sa stie ca ma gandesc cu drag la ei. Vreau sa stie ca, indiferent de faptul ca nu-i pot primi aici, in rezerva de la Viena, nu inseamna nici ca sunt prizoniera medicilor, nici ca nu doresc sa vad pe nimeni. Pur si simplu evolutia imprevizibila a bolii nu mi-a permis sa fac asta.

Sunt un om luptator si fiecare incurajare a lor imi da forta, ma umple de energie. Recunosc ca ma amaraste faptul ca inca nu am puterea sa raspund fiecarui om care mi-a trimis o vorba buna. Pentru asta vreau sa-mi cer scuze tuturor celor care au incercat sa ia legatura cu mine, celor care au vrut sa ma ajute in orice fel, pentru ca nu am avut inca energia sa le raspund cu aceeasi caldura. (...) si totusi sper sa vin in tara cat mai repede. Oricat ar suna de patetic pentru unii, dupa doua luni de stat aici mi s-a facut un dor de Romania mea de nu va pot spune.

Va sarut si nu fiti ingrjiorati, sunt pe maini bune
".

Teo Trandafir a fost transportata in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, si a fost operata de doua ori.

Comentarii Facebook