VEZI scrisoarea lasata de Madalina Manole inainte de a se sinucide- VIDEO


In randurile scrise de Madalina Manole inainte de a se sinucide artista isi cere iertare de la toti cei dragi si repeta obsesiv ca nu merita sa mai traiasca. Scrisoarea a fost gasita de Petru Mircea in sertarul noptierei din dormitor.

Scrisoarea lasata de Madalina Manole a fost prezentata in emisiunea Happy Hour.

 

Iata scrisoarea:

"Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa ma gandesc ca trebuie sa ma opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toti ma iubiti, si mi-ati aratat asta, mereu. Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata!

Mi-a daruit Dumnezeu cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru; cei mai buni si sacrificati parinti din lume, frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu. Nu le merit, nu stiu ce sa fac, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos.

Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu.

Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata. Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare!

Si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! Si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu. Pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui.

Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli) si ... pentru Mihaita, Marian, Mihaela....
".

Comentarii Facebook