Nastase era sa isi piarda maidanezul, salvat de "hingherul" Basescu. Caine a fugit de acasa in curtea TVR


Adrian Nastase si-a pierdut pentru cateva ore cainele maidanez, caruia i-a salvat viata in timpul operatiunii declansate de primarul Traian Basescu, de eutanasiere a cainilor vagabonzi.

Liderul PSD a povestit pe blog ca era la un pas sa il piarda pe maidazenul Ralph, care a fugit de acasa si s-a refugiat in curtea de la TVR.

"Aseara, timp de mai multe ore, l-am cautat pe Ralph prin tot cartierul. Ralph, maidanezul nostru care timp de 10 ani nu a iesit niciodata din curte, bolnav, batran, cu cataracta la ochi, probabil innebunit de zgomotul de picamere si de lucrarile de la terasa, a iesit din curte si a disparut. L-am cautat, cu Dana, cu Andrei, pe toate strazile din jur, intreband politistii, portarii de la toate cladirile din zona. Bineinteles ca am primit multe indicatii false. Cum sa deosebesti un maidanez de altul daca nu esti foarte atent?!", povesteste Nastase pe blog.

Cainele a fost gasit in cele din urma dupa cateva ore de cautari. "L-am gasit (de fapt, Andrei l-a zarit acolo) tarziu, seara, in curtea Televiziunii publice, obiectiv strategic de gradul 0, unde intrase fara autorizatie si unde statea alaturi de alti caini pripasiti acolo. Speriat, dezorientat, l-am adus acasa, unde si-a  revenit", a mai scris Adrian Nastase.

Maidanezul Ralph s-a mai regasit in scrierile liderului social-democrat, care a povestit cum l-a salvat din timpul operatiunii declansate de Traian Basescu de strangere cainilor vagabonzi de pe strazile Bucurestiului.

"Ralph, fara sa fie membru de partid, a fost cel mai mare aparator al familiei atunci cand procurorii de la DNA voiau sa intre in casa din Zambaccian sa numere ferestrele", a mai mentionat Nastase intr-o alta postare.

Comentarii Facebook